Geschikt platform voor het uitwisselen van ervaringen en synergieën

Elk jaar intereseren zo’n 20.000 bezoekers zich in de landbouwbeurs GreenLive. Het doel: Een overzicht krijgen van het huidige assortiment producten en diensten, maar ook een gesprek met elkaar aangaan

Tenslotte kijkt de moderne boer altijd geïnteresseerd naar de nieuwste technologie en met een kritische blik op de marktontwikkelingen. De belangrijkste agrarische taak van duurzame productie van gezonde producten gaat altijd gepaard met steeds complexere eisen en processen.

Toenemende werklast, fluctuerende prijzen, afnemende bruikbare gebieden en allerlij aspecten van veeteelt bevinden zich vandaag de dag in moeilijke omstandigheden. Het veelzijdige assortiment van GreenLive geeft voldoende reden om te discuseren en biedt holistische oplossingen voor de toekomst. Vooral omdat investeringsvraagstukken tegenwoordig een grote rol spelen in deze branche.

 

De agrarische vakbeurs is bijzonder populair bij exposanten. In het kader van een vertrouwde sfeer, maken de zalen van het Kalkar-expositie- en congrescentrum het gemakkelijk om met elkaar te praten en klantcontacten te cultiveren. Voordeel: We zijn vaak bekende van elkaar zoals buren of bezoekers en exposanten van de jaren ervoor. Het is een feit dat de uitwisseling van ervaringen de zakelijke kansen en bevordering van synergieën aanzienlijk vereenvoudigt – zowel bij de exposant als bij de bezoeker.

Geïnteresseerde exposanten zijn welkom om ons te contacteren via telefoon of e-mail: 02824 / 910-154 of georg.remy@messekalkar.de.